Caring Glide

Caring Glide voiteella on monia käyttötarkoituksia

ACO Caring Glidella on monta käyttötarkoitusta. Se on tapa, jolla naiset voivat lisätä seksuaalista nautintoaan. Se sopii erinomaisesti myös naisille, jotka tarvitsevat limakalvojen kuivumisen vuoksi lisää luistoa kivun välttämiseksi yhdynnän aikana.

– Liukuvoidetta pidetään usein miehisenä tuotteena, ja sen käsityksen haluamme muuttaa. Liukuvoiteessa on yhtä paljon kysymys myös naisen seksuaalisen kokemuksen parantamisesta. Nyt on saatavana liukuvoide, joka on todella kehitetty naisille ja joka on sekä muodollisesti että toiminnallisesti houkutteleva. Liukuvoiteen on tunnuttava naisesta yhtä itsestään selvältä kuin mieto saippua, sanoo ACO Hud AB:n tuotepäällikkö Rebeca Åfeldt.

Millaisille naisille ACO Caring Glide soveltuu?
• Naisille, jotka tarvitsevat lisää luistoa yhdynnässä.
• Naisille vaihdevuosien aikana.
• Vasta synnyttäneille äideille.
• Naisille, joilla ei ole vaivoja, mutta jotka haluavat lisätä seksuaalista nautintoaan
• Liukuvoidetta voidaan käyttää esimerkiksi tamponin tai lämpömittarin käytön helpottamiseksi.

Caring Glide soveltuu käytettäväksi kondomin kanssa.

ACO INTIMATE CARE Soothing cream

Rauhoittava ja suojaava ACO Intimate Care Soothing Cream pehmentää herkkää intiimialueen ihoa pesun jälkeen. Muodostaa korkean rasvapitoisuutensa ansiosta suojaavan kalvon, joka estää ärsytystä ja vähentää hankausta. Levitä helllävaraisesti pesun jälkeen tai tarvittaessa. Hajustamaton ja säilöntäaineeton.

Lue lisää

ACO INTIMATE CARE Caring glide

HOITAVA JA KOSTEUTTAVA ACO Intimate Care Caring Glide on hoitava liukuvoide herkälle intiimialueelle. Tekee suojaavan kalvon, joka estää hankaumia ja ylläpitää kosteustasapainoa. Caring Gliden vesi – ja silikonipohja antaa pitkäkeistoisen vaikutuksen.

Lue lisää

ACO INTIMATE CARE Cleansing wash

ACO Cleansing Wash voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että oireilevan intiimialueen hoitoon. Sen miedot puhdistavat aineet pesevät hellävaraisesti ja jättävät pehmeän ja raikkaan tunteen. Korkean rasvapitoisuutensa ansiosta saippua auttaa ylläpitämään intiimialueen luonnollista pH-tasoa. ACO Cleansing Wash sisältää vain tarkkaan valittuja aineita, jotka ovat tunnetusti hellävaraisia iholle.

Lue lisää

ACO INTIMATE CARE Cleansing wipes

KÄTEVÄ PUHDISTUS ACO Intimate Care Cleansing Wipes puhdistaa hellävaraisesti kosteuttaen samalla ihoa. Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Cleansing Wipeseja voi käyttää tamponin ja siteen vaihdon yhteydessä. Kätevä, helposti mukana kulkeva pakkaus.

Lue lisää

ACO INTIMATE CARE Cleansing oil

HELLÄVARAINEN JA PEHMENTÄVÄ ACO Intimate Care Cleansing Oil pehmentää ja puhdistaa ihon niin hellävaraisesti ettei tuotetta tarvitse poistaa vedellä lainkaan. Cleansing Oil on kehitetty erityisesti herkälle intiimialueelle ja se jättää iholle suojaavan kalvon. Käytä öljyä tavallisen pesuaineen sijasta.

Lue lisää

ACO INTIMATE CARE Moisturising Gel

KOSTEUTTAVA JA VIILENTÄÄV ACO Intimate Care Moisturising Gel on intensiivisesti kosteuttava geeli, joka jättää miellyttävän, viileän tunteen. Vähentää kuivuutta ja auttaa ihoa säilyttämään sen luonnollisen kosteustasapainon. Käytä pesun jälkeen ja lisää tarvittaessa. Miellyttävän tuntuinen geeli imeytyy nopeasti.

Lue lisää

ACO INTIMATE CARE Cleansing mousse

ACO Intimate Care Cleansing Mousse on hellävarainen, pehmeä puhdistusvaahto, joka on kehitetty erityisesti herkälle intiimialueelle. Puhdistaa hellävaraisesti vaahdoten. Sisältää paljon kosteuttavia, tunnetusti hellävaraisia raaka-aineita. Säilöntäaineeton ja hajusteeton.

Lue lisää

Sivu 1 / 1

ACO Caring Glide

Ongelmaton luisto

Caring Glide soveltuu käytettäväksi kondomin kanssa.

Luonnollisesti ACO Caring Glide soveltuu myös seksuaalisen nautinnon lisäämiseen.